Dog

Dit is de ideale Dentastix-kauwstick voor jouw hond

Een kauwstick helpt je hond z’n mond te verzorgen. Maar welke kies je het best? En hoe vaak geef je er eentje aan je trouwe viervoeter? Wij voelden alle Pedigree®-kauwsticks voor jou even aan de tand.

Hoe vaak geef ik een kauwstick?

Dat hangt af van je eigen routine en die van je hond. Geef je je viervoeter het liefst dagelijks een kauwsnack of liever twee keer per week? Pedigree® Dentastix™ Daily Oral Care zorgt dagelijks voor een optimale mondhygiëne, terwijl Pedigree® Dentastix™ Twice Weekly tweewekelijks zijn werk doet.

Triple action vs. deep clean

Pedigree® Dentastix™ Daily Oral Care, de kauwsticks voor dagelijks gebruik, hebben nu een nog doeltreffender recept met een verbeterde ‘triple action’-formule. Ze helpen de vorming van tandsteen tot 80% te verminderen, reinigen moeilijk bereikbare tanden én bevorderen gezond tandvlees. Zoek je de meest diepgaande reiniging voor de tanden van je hond, dan zijn de Pedigree® Dentastix™ Twice Weekly ideaal: die hebben een flexibele structuur die om de tanden buigt. 

XL-kauwplezier?

Leuk om weten is dat je hond net iets langer bezig is met de Pedigree® Dentastix™ Twice Weekly dan met een Pedigree® Dentastix™ Daily Oral Care. De Twice Weekly-kauwstick gaat namelijk 3,5 keer langer mee. Een gezonde oplossing voor extra lang kauwplezier!

Slechte adem

Heeft je hond soms last van een onfrisse adem? Geef hem elke dag een Pedigree® Dentastix™ Daily Fresh kauwstick met groene thee en eucalyptusolie, dat lost zijn geurprobleempje meteen op én verzorgt zijn gebit net zo goed als de gewone Pedigree® Dentastix™ Daily Oral Care. 2-in-1, dus!

Welke Pedigree®Dentastix™-kauwstick je ook kiest, hij is suikervrij en bevat gemiddeld maar 82 calorieën. Een lekkere én gezonde oplossing voor de gezondheid van zijn mond en tanden!